18.9.2021

Poštolky soutěžily
Dnes jsme si udělali takovou malou soutěž, kdy děti v kat 0, A a B soutěžily o medaile a drobné ceny. Soutěž se pro všechny kategorie skládala z testu, poznávačky a střelby ze vzduchovky.
Nejlepší střelkyní se dnes stala Verča Stloukalová, 5třída ZŠ, která nastřílela 44bodů z 50.
Téměř bezchybnou poznávačku zase měla Barča Opluštilová a Hanka Šopíková a nejlepší test jen z jednou chybkou měla Barča Opluštilová.
V kategorii 0, nejmladších dětí nakonec zvítězil Kubík Novák, před Matym Rudolfem a Ráďou Sýkorou.
V kategorii A zvítězila Áďa Válková, před Aničkou Loutockou a Verčou Stloukalovou
V kat. B zvítězila Barča Opluštilová, před Hankou Šopíkovou a Kristýnou Loutockou.
Další soutěž byla sportovní, kdy děti soutěžily v nošení kuličky na lžičce, v běhu s točením kolem květináče, házení šišek do klobouku a skořápkách. Další soutěže jsme z časových důvodů nestihli a tak třeba skákání v pytli nebo hod na plechovky si necháme na jindy.
Vítězem v kat. 0 se stal Ráďa Sýkora, před Kubíkem Novákem a Tomem Režňákem.
V kat A zvítězila Áďa Válková před Tobíkem Křižanem a Ellčou Kolářovou
V kat B zvítězila Kristýna Loutocká před Sárou Sweney a Danem Brodským.
Také jsme si během dne připravili guláš z divočáka a maminky si zaslouží pochvalu, protože nám nepekly spoustu dobrot jak sladkých, tak slaných. A nechyběl ani výborný domácí chleba. Také za námi přišla naše bývalá členka Elen Melcrová, která se věnovala dětem při střelbě ze vzduchovky.
Dnes jsme se také oficiálně rozloučili s naší členkou Lucií Zbořilovou, která navštěvovala kroužek od jeho založení v roce 2011 a byla tak poslední zakládající členkou v kroužku. Dostala od nás pohár s poděkováním za věrné členství v kroužku. Počasí i když bylo chladnější, bylo vcelku příjemné a dnešní akci jsme si užili.